Logo overschiesekrant.nl
Een juichende Joop Tournier laat zien hoe er gebouwd kan worden. Foto’s: Lydia van Haasteren
Een juichende Joop Tournier laat zien hoe er gebouwd kan worden. Foto’s: Lydia van Haasteren

Saneringsplan in beweging, Joop Tournier is blij

  •   241 keer gelezen   Zakelijk

Door: Lydia van Haasteren

OVERSCHIE- Begin juli spraken we  de heer Joop Tournier over zijn saneringsproject voor Park16Hoven aan de Overschiese Kleiweg 600. Het unieke project was al een tijdje ingediend bij de Gemeente Rotterdam. Afgelopen dinsdag 11 juli spraken we  Joop Tournier wéér want er was nieuws. Een blije Joop vertelde dat mede namens de Overschiese Krant zijn project in de belangstelling kwam te staan en ten goede.

Joop vertelt: "Bij een buurtvergadering van bewoners én de Gemeente Rotterdam zijn nu de mogelijkheden besproken tot het overgaan van een e.v.t. sanering van stappenplan Park16Hoven aan de Overschiese Kleiweg 600. De wijze van bouwen en de mogelijkheden worden nog bestudeerd en moeten worden goed gekeurd". "De Gemeente gaat er aan werken": zegt een blije Joop Tournier. "Mijn project is in beweging en daar ben ik heel blij om".

Joop Tournier is nu druk bezig met allerlei leveranciers en ontwerp tekeningen. "Ik ben nu een kostenplaatje aan het maken, een prijsopgave om ook daar wat duidelijkheid in aan te bieden voor de toekomst". Die zelfde middag liet hij een ander project  zien van Park16Hoven hoe er gebouwd kan worden en hoe het er ongeveer uit kwam te zien. Dat bouwen gaat heel snel tegenwoordig, kijk vertelt Joop: "Zo'n schoorsteen maken ze op de grond helemaal pasklaar, en dan zetten ze die zo boven op het huis". Mijn project is in ieder geval nu onder de aandacht zegt Joop Tournier, ik ben reuze blij, liet hij  die middag juichend weten. Wordt vervolgd……

1 reactie
Meer berichten